Etsimme jälleen Vertiaan innokasta kosteus- ja tiiveysmittaajaa!

Etsimme jälleen Vertiaan innokasta kosteus- ja tiiveysmittaajaa!

Missä näet itsesi tulevaisuudessa?  Haluatko mukaan nopeasti kasvavaan start-up -henkiseen yritykseen kehittymään asumisen laadun asiantuntijaksi?

Tulisiko sinusta uusi RAKENNUSTEN KOSTEUS- JA TIIVEYSMITTAAJA joukkoomme?

Asiantuntijanamme toimit asiakkaidemme työmailla kosteuden tai tiiveydenmittaajana. Vastuullasi on tuottaa asiakkaillemme luotettavat mittaustiedot. Ammattitaidolla hoidettujen urakoiden lisäksi haluamme  tarjota asiakkaillemme myös loistavaa palvelua, haluathan sinäkin? Työ voi sisältää innostuksesi mukaan myös myyntiä.

Odotamme sinulta kiinnostusta rakennusalaan. Jos sinulla on aiempaa kokemusta rakennusalalta, katsomme sen eduksesi. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia, kehittyä ja olla osa ammattitaitoista tiimiämme. Tarjoamme sinulle kosteus- ja tiiveysmittaajan henkilösertifikaattikoulutukset, työssä tarvittavat välineet sekä loistavan työyhteisön. Ajokortti on edellytys tehtävään. Voit olla nuori kyky tai jo hieman kokeneempi osaaja, mutta meillä sinulla on oiva mahdollisuus kehittyä kosteus- ja tiiveysmittauksen ammattilaiseksi.

Sinulta löytyy aloitekykyä ja pystyt hoitamaan tehtäväsi myös itsenäisesti. Meille on tärkeää tehdä se mitä lupaamme. Luonteeltasi olet  avoin, rehellinen ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Haluamme sinut täydentämään monipuolista joukkoamme ja näin mukaan kehittämään yritystämme.

Kiinnostuitko? Jos haluat mukaan joukkueeseemme, lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi ja ansioluettelosi 15.11.2015 mennessä osoitteeseen miska.jylha@vertia.fi. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä puhelinnumerostani, p. 045 340 7408.

Hae työpaikkaa