Haemme jälleen uutta mittaajaa

Haemme jälleen uutta mittaajaa

Rakennusten tiiveys- ja kosteusmittaaja

Vertia Oy on tehokas asiantuntijaryhmä, joka koostuu osaavista ja itseohjautuvista yksilöistä. Olemme voimakkaasti eteenpäin menevä ja asiakaspalveluhenkinen yritys, jossa töitä tehdään innolla ja hyvällä yhteishengellä. Palvelemme aktiivisesti talotehtaita, rakennusliikkeitä ja rakennuttajia. Lisäksi teemme laadunkehitysyhteistyötä yritysasiakkaidemme kanssa. Tutustu meihin www.vertia.fi

Missä näet itsesi tulevaisuudessa?  Haluatko mukaan nopeasti kasvavaan yritykseen kehittymään asumisen laadun asiantuntijaksi?

Tulisiko sinusta uusi RAKENNUSTEN TIIVEYS- ja KOSTEUSMITTAAJA joukkoomme?

Asiantuntijanamme toimit asiakkaidemme työmailla rakenteiden tiiveyden- tai kosteudenmittaajana. Vastuullasi on tuottaa asiakkaillemme luotettavat mittaustiedot. Ammattitaidolla hoidettujen urakoiden lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös loistavaa palvelua, haluathan sinäkin?

Odotamme sinulta kiinnostusta rakennusalaan. Katsomme kaiken aiemman kokemuksen rakennusalalta eduksi. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia, kehittyä ja olla osa ammattitaitoista tiimiämme. Tarjoamme sinulle tiiveys- ja kosteusmittaajan henkilösertifiointikoulutukset, työssä tarvittavat välineet sekä loistavan työyhteisön. Työaikaa ja vapaiden ajankohtia voidaan muokata toiveesi mukaan. Tarvitset ajokortin, jotta pääset sujuvasti liikkumaan pääosin Uudellamaalla sijaitsevien kohteiden välillä. Työstä selviäminen ei vaadi yliluonnollisia voimia. Voit olla nuori kyky tai jo hieman kokeneempi osaaja, mutta meillä sinulla on oiva mahdollisuus kehittyä tiiveys- ja kosteusmittauksen ammattilaiseksi.

Sinulta löytyy aloitekykyä ja pystyt hoitamaan tehtäväsi myös itsenäisesti. Meille on tärkeää tehdä se mitä lupaamme. Luonteeltasi olet avoin, rehellinen ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Haluamme sinut täydentämään monipuolista joukkoamme ja mukaan kehittämään yritystämme. Uudet palvelumme ja vahva kasvumme avaavat myös uusia työtehtäviä mielenkiintosi ja vahvuuksiesi mukaan.

Kiinnostuitko? Jos haluat mukaan joukkueeseemme, lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi ja ansioluettelosi 8.2.2017 mennessä osoitteeseen miska.jylha@vertia.fi. Haastattelut alkavat heti kun sopivia ehdokkaita löytyy.