Haemme nyt kosteus- ja tiiveysmittaajia.

Haemme nyt kosteus- ja tiiveysmittaajia.

Meitä vertialaisia on tällä hetkellä 22. Työskentelemme pienissä tiimeissä, ns. soluissa ilman esimiehiä. Useimmat vertialaiset tekevät muutakin kuin sitä työtä, johon heidät on alunperin palkattu. Vertiassa uskomme, että olemme vahvempia, kun ihmiset pystyvät toimimaan monialaisesti useammassa tehtävässä. Se, mitä kukin päätyy lopulta tekemään riippuu täysin ihmisestä itsestään sekä siitä, mitä tarpeita yrityksessä kulloinkin on.

Nyt haemme vahvuuteemme kosteus- ja tiiveysmittaajia. Voit olla jo rakennusalalla toiminut tai rakennusalasta kiinnostunut, tärkeintä on asenteesi. Vertialaiset ovat kosteus- ja tiiveysmittauksen asiantuntijoita. Teemme myös kartoituksia, lämpökuvauksia ja merkkiainekokeita sekä putkikuvauksia.

Kosteusmittauksilla varmistamme, että rakentamisen aikainen kosteus on riittävän alhaisella tasolla, jotta pintamateriaalien asentaminen on turvallista. Tiiveysmittauksilla varmistamme, ettei rakennukseen jää merkittäviä ilmavuotopaikkoja kuluttamaan energiaa ja aiheuttamaan kosteusriskejä rakenteisiin. Osan työstä kuten raportoinnin ja tietyt muut tehtävä voit tehdä etänä. 

Työskentely rakennuskohteissa on useimmiten itsenäistä, joten toivomme sinulta aloitekykyä ja kiinnostusta itsenäiseen työskentelyyn. Tietotekniikan saralla sinun on hyvä olla omaksumiskykyinen, sillä käytämme sähköisiä järjestelmiä kaikkeen tiedonkulkuun. Järjestämme kerran kuussa koulutustapahtuman jossa tapaamme porukalla ja olemme muutenkin jatkuvasti yhteydessä työviikon aikana – työsi tukena on koko Vertian tiimi! 

Koulutus- ja perehdytysjakso on prosessi, jossa pääsee koko ajan tekemään enemmän ja työn oppii tekemällä. Oman työmaan alkamisesta huolimatta missään vaiheessa ei ole tullut oloa, että olisin yksin tehtävien tai haasteiden kanssa – aina voi soittaa jollekin ja saada sieltä apua, vinkkejä ja tukea. “Antti Hyvönen

Tavoitteenamme on, että jokainen Suomessa asuu terveessä, energiatehokkaassa ja viihtyisässä kodissa. 

 

Tarjoamme sinulle: 

  • Vakituisen ja kokoaikaisen työn
  • Kattavan perehdytyksen työhön
  • Huikean työyhteisön
  • Työterveyshuollon sekä myös kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
  • Hammashuollon 
  • Yrityksen tuloksesta jaetaan 10 % työsuhteen pituuden mukaan henkilöstölle.
  • Työaika alkaa kotioveltasi, kun liikut suoraan työkohteisiin.  
  • Tarjoamme lisäksi työsi tueksi: työauton, polttoainekortin sekä kaikki työssä tarvittavat välineet työpuhelinta ja läppäriä myöten.

Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa avoimesta työpaikasta voit kysyä Miijalta numerosta 044 721 7057 

Linkki hakemukseen