Vaihda liikkuvaan superduuniin – etsimme nyt tiiveys- ja kosteusmittaajia!

Haluaisitko toimia rakennusalalla asiantuntijana, itsenäisessä liikkuvassa duunissa pääkaupunkiseudulla? Nyt siihen on loistava mahdollisuus, sillä me vertialaiset etsimme tiiveys- ja kosteusmittaajia joukkoomme.

Tavoitteenamme on, että jokainen Suomessa asuu terveessä, energiatehokkaassa ja viihtyisässä kodissa. Tiiveysmittauksilla varmistamme, että rakennukseen ei jää merkittäviä ilmavuotopaikkoja kuluttamaan energiaa ja aiheuttamaan kosteusriskejä. Kosteusmittauksilla varmistamme valujen riittävän kuivuuden lattiamateriaalien asennusta varten.

Olemme voimakkaasti eteenpäin menevä ja asiakaspalveluhenkinen yritys, jossa tehdään töitä innolla ja hyvällä yhteishengellä. Palvelemme aktiivisesti talotehtaita, rakennusliikkeitä ja rakennuttajia. Lisäksi teemme laadunkehitysyhteistyötä yritysasiakkaidemme kanssa. Tulisiko sinusta uusi RAKENNUSTEN TIIVEYS- ja KOSTEUSMITTAAJA joukkoomme? Ammattitaidolla hoidettujen urakoiden lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös loistavaa palvelua.

Katsomme eduksi rakennusalan perustutkinnon ja noin kolmen vuoden työkokemuksen rakennusalalta. Tärkeää meille on halusi oppia ja kehittyä, sekä olla osa ammattitaitoista tiimiämme.

Tietotekniikan saralla sinun on hyvä olla omaksumiskykyinen, sillä käytämme sähköisiä järjestelmiä kaikkeen tiedonkulkuun. Työskentely rakennuskohteissa on useimmiten itsenäistä, joten toivomme sinulta aloitekykyä ja kiinnostusta itsenäiseen työskentelyyn. Tapaamme koko mittausporukalla viikon välein palavereissa ja olemme jatkuvasti yhteydessä työviikon aikana – työsi tukena on koko Vertian tiimi! Lisäksi työskentelysi tueksi saat työauton, jolla pääset liikkumaan suoraan kotioveltasi kohteisiin. Mittausraporttien teko onnistuu siellä, missä sinulle parhaiten sopii. Haluamme sinut täydentämään monipuolista joukkoamme ja kehittämään yritystämme! Voit hakeutua tiimin sisällä tekemään mittaamisen ohella myös muita tehtäviä kiinnostuksesi mukaan. Esimerkiksi tekemään myyntikäyntejä työmaille tai aikatauluttamaan töitä.

Tarjoamme sinulle:

  • vakituisen ja kokoaikaisen työn
  • kattavan perehdytyksen työhön
  • tiiveys- ja kosteusmittaajan henkilösertifiointikoulutukset
  • loistavan työyhteisön ja omituisia työkavereita 🙂
  • työpaikan, jossa kontrolloiva esimies puuttuu ja vastuuta ja vapautta on keskimääräistä enemmän
  • palkka 2380 € / kk + ylityöt + 0–400 € päivärahoja (verottomia).
  • Työterveys- ja hammashuollon sairaskuluvakuutuksineen
  • Yrityksen tuloksesta jaetaan 10 % työsuhteen pituuden mukaan henkilöstölle, 2017 tilikauden jälkeen keskimäärin 800 € per henkilö
  • työaika alkaa kotiovelta
  • tarjoamme lisäksi työsi tueksi: oman työauton, polttoainekortin sekä kaikki työssä tarvittavat välineet työpuhelinta ja läppäriä myöten sekä työterveys- ja hammashuollon sairaskuluvakuutuksineen

Lähetä hakemus ja palkkatoive jo tänään!

Lisätietoa avoimesta työpaikasta voit kysyä Miija Nurmelalta numerosta 044 721 7057

Hae pian sillä paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löydetään.

Jätä hakemus

Kysy lisää

Miija Nurmela
044 721 7057
miija.nurmela@vertia.fi

Petteri Widestam
044 781 5665
petteri.widestam@vertia.fi