Soihdun vaihto ja uusi vaihe Vertiassa

Soihdun vaihto ja uusi vaihe Vertiassa

Hyvä Vertian asiakas,

Olemme yrityksenä astumassa seuraavaan vaiheeseen, ja ilmoitan ilomielin palaavani Vertian toimitusjohtajaksi. Astun suuriin saappaisiin, kun Miska jatkaa uusissa tehtävissä Vertiassa. Oltuani kaksi vuotta poissa huomaan, että yrityksemme on päässyt mielenkiintoiseen tilanteeseen. Asiakkaiden ja mittaustöiden määrä on kasvanut merkittävästi ja henkilöstömmekin määrä on yli tuplaantunut. Uusina palveluina olemme aloittaneet rakennusten kosteuskartoitukset ja kuivaukset.

Vertian peruskulmakivet ovat aina olleet yhteistyön helppous, palvelualttius ja luotettavuus. Näitä kulmakivia pyrimme vahvistamaan entisestään. Tulemme tuomaan ennaltaehkäiseviä palveluja, kuten kosteuden seurantaa ja -hallintaa. Tavoitteenamme on jakaa tietotaitoamme ajoissa ja olla osaltamme mahdollistamassa jo ennakolta, että projektinne onnistuvat laadun näkökulmasta sekä lopuksi todentaa hyvä laatu mittauksin.

Viime aikoina olemme kokeneet vahvasti kasvavaa kysyntää palveluillemme. Olemmekin panostamassa järjestelmiemme kehitykseen ja digitoimiseen, mikä mahdollistaa mm. nopeammat raporttien toimitusajat. Olemme myös lisänneet asiakaspalveluhenkilöstön määrää ja uudet rekrytoinnit ovat tälläkin hetkellä käynnissä.

Otan uuden roolini vastaan nöyrin, mutta erittäin innostunein mielin. Alkuvaiheessa tulen keskittymään sisäisten toimintamallien kehitystyöhön. Päivittäisissä asioissa pyydän olemaan edelleen yhteydessä asiakaspalveluumme.

Innostunein yhteistyöterveisin koko Vertian henkilökunnan puolesta,

 


Topi Jokinen
040 – 835 1440
topi.jokinen@vertia.fi