Vertian toimitusjohtaja vaihtuu: ”Kohti seuraavia seikkailuja”

Vertian toimitusjohtaja vaihtuu: ”Kohti seuraavia seikkailuja”

Hyvä Vertian asiakas,

On tullut kiitosten aika!

Lähes viisi vuotta sitten 2. vuoden opiskelijana Aalto-yliopistolla päätin kahden kaverini Miskan ja Heikin kanssa perustaa oman yrityksen, Vertian. Aika on kulunut nopeasti ja vaikka nuorten poikien tavoitteet olivatkin kovia alusta alkaen, olisin kyllä ollut aivan ihmeissäni, jos olisin tiennyt mihin pisteeseen tässä ajassa pääsemme. Työllistämme yhdeksän ihmistä ja lisäksi valtavan työpanoksensa antavat 6 kumppaniamme ympäri Suomea.

Sain ystävältäni Ollis Leppäseltä muutama vuosi sitten t-paidan, jossa luki ”Yrittäjä asiakkaiden armosta”. Paita on aivan suosikkejani, sillä se ei voisi olla lähempänä totuutta. Ilman asiakkaita ei olisi yritystä, joten suuri kiitos tästä huikeasta taipaleesta kuuluu siksi sinulle. Olen äärimmäisen kiitollinen, että olen saanut nämä vuodet työskennellä näin mielettömien asiakkaiden kanssa. Kiitos!

Matka on ollut opettavainen ja välillä on ollut haasteita, mutta ennen kaikkea kivaa on ollut. Nyt on kuitenkin aika lähteä kohti seuraavaa seikkailua. Tänään oli viimeinen työpäiväni Vertiassa ja jätän siis toimitusjohtajan tehtävät. Perustan uuden yrityksen edelleen rakennusalalle, joten saatamme olla tekemisissä sen tiimoilta myös tulevaisuudessa. Jatkan myös Vertian hallituksessa, joten edelleen olen toiminnassa mukana, mutten kuitenkaan täysipäiväisesti.

Vertia jatkaa tästä entistäkin kovemmalla sykkeellä eteenpäin. Haluamme auttaa asiakkaitamme vieläkin paremmin parantamaan rakentamisensa laatua samalla tehden heidän elämästään helppoa. Tätä tehtävää jatkaa koko Vertian tiimi, jossa toimitusjohtajana Miska Jylhä. Miskan saa kiinni sähköpostilla miska.jylha@vertia.fi ja puhelimella 045 340 7408.

Vielä kerran valtava kiitos ja toivottavasti tapaamme tulevaisuudessa!

Kiitollisena,

Topi Jokinen. Vertia Oy