13.5.2015

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Katso video ja näe millaista on työskennellä Vertiassa:

Vaihda liikkuvaan superduuniin! Tiiveys- ja kosteusmittaaja

Vertia Oy on tehokas asiantuntijaryhmä, joka koostuu osaavista ja itseohjautuvista yksilöistä. Olemme voimakkaasti eteenpäin menevä ja asiakaspalveluhenkinen yritys, jossa töitä tehdään innolla ja hyvällä yhteishengellä. Palvelemme aktiivisesti talotehtaita, rakennusliikkeitä ja rakennuttajia. Lisäksi teemme laadunkehitysyhteistyötä yritysasiakkaidemme kanssa.

Haluatko mukaan nopeasti kasvavaan yritykseen kehittymään asumisen laadun asiantuntijaksi?

Tulisiko sinusta uusi RAKENNUSTEN TIIVEYS- ja KOSTEUSMITTAAJA joukkoomme? Ammattitaidolla hoidettujen urakoiden lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös loistavaa palvelua, haluathan sinäkin?

Odotamme sinulta kiinnostusta rakennusalaan. Katsomme kaiken aiemman kokemuksen rakennusalalta eduksi. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia, kehittyä ja olla osa ammattitaitoista tiimiämme. Työstä selviäminen ei vaadi yliluonnollisia voimia. Voit olla nuori kyky tai jo hieman kokeneempi osaaja – meillä sinulla on oiva mahdollisuus kehittyä tiiveys- ja kosteusmittauksien ammattilaiseksi. Meille on tärkeää tehdä se mitä lupaamme. Siksi olet luonteeltasi avoin, rehellinen ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja.

Sinulta löytyy aloitekykyä ja pidät itsenäisestä työskentelystä. Useimmiten teet mittauksia rakennuskohteissa itseksesi. Koko mittausporukkamme on kuitenkin koko ajan tukenasi. Tapaamme kahden viikon välein palaverissa ja olemme aktiivisesti yhteydessä työviikon aikana. Työaikaa ja vapaiden ajankohtia voimme muokata toiveidesi mukaan. Saat käyttöösi työauton, jolla pääset liikkumaan suoraan kotioveltasi pääosin Uudellamaalla sijaitseviin kohteisiin. Mittausraportit voit tehdä missä sinulle parhaiten sopii.   

Haluamme sinut täydentämään monipuolista joukkoamme ja mukaan kehittämään yritystämme. Uudet palvelumme ja vahva kasvumme avaavat myös uusia työtehtäviä mielenkiintosi ja vahvuuksiesi mukaan. Osa mittaajistamme tekevät esimerkiksi myyntikäyntejä työmaille sekä aikatauluttavat töitä.

Tarjoamme sinulle:

  •         vakituisen ja kokoaikaisen työn
  •         kattavan perehdytyksen työhön
  •         tiiveys- ja kosteusmittaajan henkilösertifiointikoulutukset
  •         loistavan työyhteisön
  •         palkka alkaen 2380 € / kk  + ylityöt + 0 – 400 € päivärahoja (verottomia). Työaika alkaa kotiovelta.
  •         oman työauton, polttoainekortin sekä kaikki työssä tarvittavat välineet työpuhelinta ja läppäriä myöden
  •         työterveyshuollon 

Jos haluat mukaan joukkueeseemme, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@vertia.fi