13.5.2015

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Katso video ja näe millaista on työskennellä Vertiassa:

Vaihda liikkuvaan superduuniin – etsimme nyt tiiveys- ja kosteusmittaajia!

Vertia Oy on tehokas asiantuntijaryhmä, joka koostuu osaavista ja itseohjautuvista yksilöistä. Olemme voimakkaasti eteenpäin menevä ja asiakaspalveluhenkinen yritys, jossa tehdään töitä innolla ja hyvällä yhteishengellä. Palvelemme aktiivisesti talotehtaita, rakennusliikkeitä ja rakennuttajia. Lisäksi teemme laadunkehitysyhteistyötä yritysasiakkaidemme kanssa.

Tulisiko sinusta uusi RAKENNUSTEN TIIVEYS- ja KOSTEUSMITTAAJA joukkoomme? Ammattitaidolla hoidettujen urakoiden lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös loistavaa palvelua – haluathan sinäkin?

Odotamme sinulta kiinnostusta rakennusalaan ja katsomme kaiken aiemman kokemuksen alalta eduksi. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia, kehittyä ja olla osa ammattitaitoista tiimiämme. Meille on tärkeää tehdä se mitä lupaamme, joten olethan luonteeltasi avoin, rehellinen ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja.

Työskentely rakennuskohteissa on useimmiten itsenäistä, joten toivomme sinulta aloitekykyä sekä kiinnostusta itsenäiseen työskentelyyn. Tapaamme koko mittausporukalla kahden viikon välein palavereissa ja olemme  jatkuvasti yhteydessä työviikon aikana – työsi tukena on koko Vertian tiimi! Lisäksi työskentelysi tueksi saat työauton, jolla pääset liikkumaan suoraan kotioveltasi pääosin Uudellamaalla sijaitseviin kohteisiin. Mittausraporttien teko onnistuu siellä, mikä sinulle parhaiten sopii.

Haluamme sinut täydentämään monipuolista joukkoamme ja kehittämään yritystämme! Uudet palvelumme ja vahva kasvumme avaavat ovia myös uusiin työtehtäviin mielenkiintosi ja vahvuuksiesi mukaan. Osa mittaajistamme tekee esimerkiksi myyntikäyntejä työmaille sekä aikatauluttaa töitä.

Tarjoamme sinulle:

  •        vakituisen ja kokoaikaisen työn
  •        kattavan perehdytyksen työhön
  •        tiiveys- ja kosteusmittaajan henkilösertifiointikoulutukset
  •        loistavan työyhteisön
  •        palkka alkaen 2380 € / kk  + ylityöt + 0–400 € päivärahoja (verottomia). Työaika alkaa kotiovelta.
  •        oman työauton, polttoainekortin sekä kaikki työssä tarvittavat välineet työpuhelinta ja läppäriä myöten
  •        työterveyshuollon

Lähde mukaan tiimiimme jo tänään! Lähetä hakemus ja ansioluettelo viimeistään 18.2.  osoitteeseen rekry@vertia.fi.