13.5.2015

Palvelut

5. Painekoe

Tiiveysmittaus

Tiiveysmittauksella selvitetään rakennuksen ilmanpitävyys sekä paikannetaan vuotokohtien sijainnit. Voit korjata löytyneet vuodot usein jo mittauksen aikana. Korjausten avulla parhaimmillaan puolitat talosi ilmavuodon. Mittauksesta saat selkeän raportin, jossa löydetyt vuodot on esitetty lämpökuvin. Hyvä tulos kertoo ennen kaikkea hyvästä rakentamisen laadusta!
Lue lisää tiiveysmittauksesta

5. Painekoe

Kosteusmittaus

Kosteusmittauksella varmistetaan, että betonivalu on riittävän kuiva päällystämistä varten. Etenkin kosteina vuodenaikoina betonin kuivuminen voi hidastua merkittävästikin. Jos päällyste asennetaan valun päälle, joka ei ole päässyt kuivamaan tarpeeksi, voi seurauksena olla kosteusvaurio. Kosteusmittauksesta saat raportin todistukseksi siitä, että betoni on ollut riittävän kuiva ennen kuin olet päällystänyt.
Lue lisää kosteusmittauksesta

5. Painekoe

Lämpökuvaus

Lämpökuvauksella selvität, mistä rakennuksesi lämpö menee hukkaan. Voit varmistaa lämpökuvauksen avulla uudisrakennuksen laadun tai selvittää korjaustarpeen vanhassa rakennuksessa. Lämpökuvauksesta saat selkeän raportin, jossa löydetyt lämpö- ja ilmavuodot on esitetty lämpökuvin. Raportti on myös arvokas todistus rakentamisen laadusta.
Lue lisää lämpökuvauksesta