13.5.2015

Kokemuksia

Tutustu asiakastarinoihin

AsiakasyrityksetYritysten kokemuksetYksityisasiakkaiden kokemukset

Rakennusliikkeet:

yit
fira
lujatalo
Pohjola_slogan
lehto
ncc
jatke
lapti
reponen
eke
tricon
jm
vomattila
rakennuspetaja

 

Talotehtaat:

kastelli-logo
designtalo
finnlamelli
herrala
dekotalo
logo-jettatalo
jopera
jukktalo
logo-kodikas
kontiologo
Lammi_kivitalot
Lappli-talot
muurametalot
ollikainen logo
omtalo
sievitalo_logo
   
potius
samitalo
”Palvelu on ollut todella loistelista. Mittaaja on tullut työmaalle silloin kun on sovittu ja hoitanut työnsä todella mallikkaasti. Kosteusmittausraportista tullut hyvää palautetta tilaajalta sekä kohteemme valvojalta.”

Thomas Åkermarck, Vastaava työnjohtaja, Rakennuskartio Oy

lehto
”Toimitte asiakaslähtöisesti, joustavasti ja täsmällisesti. Raportit ovat laadukkaita. Raporteissa heti ensimmäisenä tulos eikä tarvitse pitkälle plärätä löytääkseen oikeat asiat.”

Tero Niskanen, Työpäällikkö, Jatke Uusimaa Oy

jatke
”Vertian lämpökuvaus toimi erittäin joustavasti työmaan toiveiden mukaisesti. Lämpökuvauksesta saatu raportti oli selkeä ja helppolukuinen. Voin suositella lämpökuvausta myös muille.”

Hannu Mönkkönen, Vastaava työnjohtaja, NCC Rakennus Oy

ncc
”Teetimme rivitaloyhtiömme kosteus- ja tiiveysmittaukset sekä lämpökuvauksen Vertialla. Mittaukset tehtiin ammattitaidolla ja sovittujen aikataulujen mukaisesti, olimme erittäin tyytyväisiä.”

Mika Nurminen, Vastaava työnjohtaja, YIT Rakennus Oy

yit
”Aliurakoitsijan henkilöstö oli yhteistyökykyistä ja he olivat tavoitettavissa puhelimitse. Toimintaohjeet saimme kirjallisena sopimuksenteon jälkeen, mitä pidän hyvänä asiana. Aikataulu piti, eli mittaus tehtiin silloin kun oli sovittu, aloitus ja valmistuminen samana päivänä, raportti saatiin sitten kun sitä pikaisesti tarvitsin. Laadullisesti olen oikein tyytyväinen aliurakoitsijan toimintaan. Työturvallisuusasiat toimivat hyvin. Voin todeta, että saimme sen mitä tilasimme.”

Hannu Seppälä, Vastaava työnjohtaja, YIT Rakennus Oy

yit
”Vertia teki työmaallamme osoitteessa Lasiportti 2, Espoo lattioiden kosteusmittaukset ja ilmanvuotolukumittaukset.

Vertian asiakasystävällinen toiminta, missä yhteydenotot meillepäin tapahtuivat aina ajoissa ennen suunniteltuja mittausajankohtia, vakuutti meidät ja vähensi työmaan työnjohdon kiireitä.

Mittaukset tehtiin suurella ammattitaidolla ja huolella. Raportit olivat selkeitä ja saimme ne sovitussa aikataulussa.”

Hannu Palokangas, Vastaava työnjohtaja, Rakennuskartio Oy

lehto
”Olemme tyytyväisiä Vertian laadunvarmistuspalveluihin. Niiden avulla olemme pystyneet kehittämään omaa toimintaamme.”

Tapio Pitkänen, Toimitusjohtaja, Omatalo Oy

omatalo
”Kyllä on ilo tehdä teidän kanssa töitä. Mittaajat aina työmaalla positiivisella asenteella. (Oli kohde sitten vaikea tai helppo) Kaikki mitataan ja pyritään hyvään lopputulokseen.”

Pekka Tavi, Työpäällikkö, Jukkatalo Oy

jukkatalo
”Yhteistyömme Vertian kanssa on sujunut alusta asti hienosti. Yhdessä laadittu ohjeistus, huolellinen aikataulutus ja Vertian aktiivinen yhteydenpito työmaihin ovat varmistaneet onnistuneet mittaukset.”

Kari Haapala, Asennuspäällikkö, Kastelli-Talot Oy

kastelli-logo
”Hienosti on palvelu pelannut ja raportit tulleet ajoissa. Ollaan kyllä oltu tyytyväisiä.

Pasi Kurkela, Tuote- ja hankintapäällikkö, Deko-talo Oy

dekotalo
”Vertian kanssa tekemäni yhteistyö on ollut helppoa. Sovitut aikataulut ovat pitäneet ja erikoistilanteissa tarvittavaa joustoa on löytynyt vähintään riittävästi, kiitos tästä. Toivon yhteistyön jatkuvan samoissa merkeissä. Suosittelen.”

Tapio Tamminen, Työpäällikkö, Jukkatalo Oy

jukkatalo

"Mittaja oli erittäin kohtelias ja ammattitaitoinen. Hän kertoi aluksi miten mittaus tehdään ja tutkittiin mahdolliset vuotokohdat ennen mittausta."

Tuomo Tiainen

 

"Hyvä palvelu, huolellinen mittaus."

Uddström Nils-Erik

 

"Kiitos erittäin ystävällisestä ja asiantuntevasta toiminnasta . Oli ihan mukava ja mielenkiintoinen testi. En aikaisemmin moisessa ole ollut mukana ja kysymyksiini vastattiin selkeästi että perusrakentajakin ymmärti."

Halttunen Mika ja Minna

 

"Ei voi moittia, ei. Yhteydenpito ja toiminta muutenkin oli kiitettävää. Korjauskehotuksessa olikin eräs itseltäni hoksaamatta jäänyt pieni yksityiskohta. Hyvä, nyt tiivistän senkin."

Arto Leskinen

 

"Mittaus onnistui todella hyvin. Asiallinen ja asiansa osaava mittaaja ja todella joustavat aikataulut niin homma toimii."

Samu Suominen

 

"Kiitoksia käynnistä, kaikki sujui hianosti ja olen täysin tyytyväinen itse mittaukseen sekä siitä tehtyyn raporttiin! Kelpaa muuttaa uuteen taloon kun on varmuus rakenteiden toimivuudesta."

Tomi Mansikkamäki

 

"Hei. Olen kaikin puolin tyytyväinen tehtyyn mittaukseen. Tekijä oli ammattitaitoinen ja asian osaava. Mittaus tehtiin huolella ja tarkasti. Näin siitä jäi sellainen olo että mittaus todellakin tehtiin. Lisäksi tekemiini kysymyksiin vastattiin selkeästi."

Mika Ketola