13.5.2015

Ajankohtaista

Kosteuskartoittajan duuni

Kerron tässä blogissa sinulle Vertian kosteuskartoittajien arjesta. Haastattelin Teemu Kuparista ja Jalmari Saarista, jotka tekevät uudis- ja saneerauskohteissa vesivahinkojen kosteuskartoituksia.

0 comments

Vaihda liikkuvaan superduuniin, etsimme nyt kosteus ja tiiveysmittaajia!

Vertialla pääset työskentelemään rakennusalalla monipuolisten mittaustehtävien parissa. Alkuun työnkuvaasi kuuluvat kosteusmittaukset uudistyömailla.

0 comments

Kaksivaiheinen tiiveysmittaus

Tiiveysmittauksen oikea ajoitus uudiskohteessa on monisyinen kysymys, johon tulisi panostaa hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

0 comments

Betonin kuivumisen seuranta etäluettavilla antureilla

Mihin tarvitaan kalliita kosteusmittaajia, kun betonin kosteutta voi seurata myös betoniin asennettavilla loggereilla, jotka mittaavat tilannetta reaaliaikaisesti ja siirtävät datan siitä pilvipalveluun? Betonin kosteusmittaukset erilaisilla etäluettavilla ja valun sisään asennettavilla antureilla herättävät paljon mielenkiintoa työmailla. Ja miksipä eivät herättäisi? Työmaan kannalta olisi mahtavaa, jos työmaahenkilökunta voisi lukea itse kosteustulokset läppäriltä ja ennakoida ja ajoittaa materiaalitilaukset Read more about Betonin kuivumisen seuranta etäluettavilla antureilla[…]

0 comments

Kosteusmittaaja ei vain mittaa, vaan auttaa työmaata onnistumaan

Vertialaiset ovat kosteusmittauksen asiantuntijoita, ja olenkin kuullut monelta kollegaltani, kuinka työmaalla on kuunneltu heitä ja heidän havaintojaan sekä suosituksia. Niiden avulla työmaa on onnistunut kuivumisen osalta – ei pelkästään niin, että on pysytty aikataulussa, vaan aikataulu on jopa alittunut.

0 comments

Keinot betonin kuivumiseen aikataulussa

Betonin kuivumisen myöhästyminen on iso asia työmaalle. Jos betoni ei ole kuivaa, kun pitäisi alkaa pinnoittamaan, viivästyttää se usein koko työmaan aikataulua.

0 comments

Työskentely Vertialla – Antti Hyvönen avaa

Vertian työilmoitus oli ensimmäinen johon kohta kolmekymppinen talonrakentaja työetsinnöissään törmäsi, eikä pidemmältä tarvinnut enää etsiä – hakemus sisään ja soitto perään.

0 comments

Hae rakennusten kosteusmittaajaksi

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme rakenteiden kosteudenmittaajaa, joka tekee myös rakenteiden kosteuskartoituksia.

2 comments

Rekrytointi kulttuurissamme

Minkälainen kulttuuri Vertiassa on ja miten meille pääsee töihin? Blogissa avataan Vertia-henkeä ja sitä minkälainen prosessi rekrytointi on Vertiassa.

0 comments

Olosuhdeseuranta mahdollistaa betonin kuivumisen ajallaan

Uutena tulokkaana rakennustyömaan laadunvarmistusmittauksissa on työmaan sisäilman olosuhteiden seuraaminen etäluettavalla laitteistolla.

1 comment