Työskentely Vertialla – Antti Hyvönen avaa

Työskentely Vertialla – Antti Hyvönen avaa

 

Antti on työskennellyt Vertialla reilut 3 kuukautta. Työuraan on sisältynyt koulutusta ja perehdytystä kosteusmittaajan tehtäviin, vastikään Antti sai ensimmäisen oman työmaansa.

Vertian työilmoitus oli ensimmäinen johon kohta kolmekymppinen talonrakentaja työetsinnöissään törmäsi, eikä pidemmältä tarvinnut enää etsiä – hakemus sisään ja soitto perään. Pian Antti sai kutsun puhelinhaastatteluun, josta edettiin live-haastattelun kautta työmaakäynnillä sekä ryhmähaastatteluun. Matkalla ryhmähaastattelusta kotiin puhelin soi. U-käännöksen kautta allekirjoittamaan työsopimus ja uusi seikkailu oli alkanut.

”Työilmoituksessa houkutteli sen erilaisuus. Ilmoituksessa haettiin oikeanlaista tyyppiä – ihmisenä, eikä välttämättä valmiiksi kokenutta konkaria. Ilmoituksessa myös puhuttiin paljon itseohjautuvasta, vapaammasta mutta vastuullisesta työntekomallista, joka kuulosti omaan korvaan hyvältä, vastapainona totuttuun ”tehdään vain mitä käsketään” -malliin”, toteaa Antti Vertian työilmoituksesta.

Koulutus- ja perehdytysjakso on prosessi, jossa pääsee kokoajan tekemään enemmän ja työn oppii tekemällä. Omasta työmaan alkamisesta huolimatta missään vaiheessa ei Antille ole tullut oloa, että hän olisi yksin tehtävien tai haasteidensa kanssa – aina voi soittaa jollekin ja saada sieltä apua, vinkkejä ja tukea.

”On ollut kiva huomata, että yritystä kiinnostaa työntekijöiden hyvinvointi. Multakin on kysytty, miten mulla menee ja onko kaikki hyvin. Se myös kasvattaa samalla motivaatiota työskennellä sen tyyppiselle yritykselle. Toinen asia mitä olen huomannut tässä työssä verrattuna muihin työpaikkoihini on se, että huomaan meneväni tarkoituksella aikaisemmin nukkumaan, jos minulla on aamulla töitä. En tunne tarvetta päivän venyttämiselle iltamyöhään ja haluan olla skarppina töissä. ”

Tavoitteena Antilla on tehdä mahdollisimman laaja-alaisesti kaikkia Vertian hommia ja kouluttautua alan eri osa-alueilla. Antin sanoin kouluttautuessa ”Nälkä kasvaa syödessä” – kun jotain oppii, haluaa heti oppia lisää.

Etsimme jatkuvasti uusia kosteusmittaajia – hae Vertialle!

 


Kiinnostuitko Vertiasta työpaikkana? Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus.

Hae töihin